لینک دوستان
[ شنبه 24 خرداد1393 ] [ 11:44 قبل از ظهر ] [ ××× ]
[ چهارشنبه 10 اردیبهشت1393 ] [ 10:48 قبل از ظهر ] [ ××× ]
[ شنبه 12 بهمن1392 ] [ 12:21 بعد از ظهر ] [ ××× ]
[ پنجشنبه 14 آذر1392 ] [ 12:8 بعد از ظهر ] [ ××× ]
[ پنجشنبه 14 آذر1392 ] [ 12:6 بعد از ظهر ] [ ××× ]
[ پنجشنبه 14 آذر1392 ] [ 12:1 بعد از ظهر ] [ ××× ]
[ یکشنبه 10 آذر1392 ] [ 1:34 بعد از ظهر ] [ ××× ]
خیلی خوشمزه س

از اختراعات خودم

 

طرز تهیه:

[ یکشنبه 13 آذر1390 ] [ 1:22 بعد از ظهر ] [ ××× ]
 

 

پیاز درشت یک عدد

سس گوجه 2 ق س    

رب گوجه فرنگی 3 ق س

سس خردل 1 ق س

سینه مرغ پخته و ریش ریش شده 1 عدد

فلفل دلمه ای نگینی یک عدد

قارچ خرد شده 1 لیوان

گوجه فرنگی نگینی شده 4 عدد متوسط

عصاره مرغ 1 عدد

پاستا یک بسته 500 گرم

 

 

پیاز داغ درست کنید و گوجه و بعد رب گوجه رو توش تفت بدید.

بعد سس گوجه و سس خردل رو اضافه کنید.

فلفل دلمه ای و قارچ رو هم اضافه و تفت بدید.

در آخر مرغ ریش ریش شده رو بربزید و هم بزنید.

عصاره مرغ رو له کنید و همراه نمک و فلفل و آویشن به سس پاستا اضافه کنید.

3  4  لیوان آب توی سس بریزید.

 

وقتی سس ریز جوشید پاستای آبکش شده رو اضافه کنید.

این سس باید حسابی آبدار باشه که وقتی پاستاها رو ریختید توش هنوز یه کم شل باشه.

یه  دقیقه که تو سس جوشید و یه کم خشک شد سرو کنید.

 

نکته: یادتون باشه که پاستا خشک نشه و ته دیگ نگیره این 5 دقیقه آروم زیر و روش کنید تا فقط نرم و آغشته به سس بشه.

 

 

[ پنجشنبه 11 شهریور1389 ] [ 10:9 قبل از ظهر ] [ ××× ]
 

پاستای فرمی(نی ای) یک بسته

پیاز درشت ۱ عدد

کدو سبز ۲ عدد متوسط

فلفل دلمه ای ۱ عدد

هویج درشت ۲ عدد

کنسرو ذرت یک پیمانه

کنسرو نخود فرنگی یک پیمانه(تو این عکس نیست چون یادم رفت بریزم)

قرص عصاره مرغ(گالینابلانکا) یک عدد

 

پیاز،کدو سبز،هویج و فلفل دلمه ای رو به روش ژولین(چوب کبریتی) خرد کنید و توی تابه ی نچسب با مقدار خیلی کم روغن تفت بدید تا یه کم نرم بشه و آب بندازه.

بعد عصاره ی مرغ رو پودر کنید و بریزید توی مواد و هم بزنید.

شعله ی گاز رو تا حد ممکن کم کنید و در ظرف رو بگذارید تا سبزیجات نرم بشه .

وقتی موادتون نرم شد کنسرو ذرت و نخود فرنگی رو اضافه کنید و گاز رو خاموش کنید.

پاستا رو آبکش کنید و داخل موادتون بریزید و با هم مخلوط کنید.

دیگه احتیاج به دم کشیدن نداره.

 

نکته: عصاره مرغ نمک و فلفل داره پس آخر سر که غذا حاضر شد بچشید و اگه نمک و فلفل کم بود اضافه کنید تا شور نشه.

 

[ سه شنبه 28 اردیبهشت1389 ] [ 10:30 قبل از ظهر ] [ ××× ]

.: Weblog Themes By Mah Music :.

درباره وبلاگ

تمام عکس ها از غذاهاییه که خودم درست میکنم یا دستورهاییه که ترجمه میکنم
از قرار دادن عکس و مطلب دوستهای هنرمند ایرانی خودداری میکنم به امید روزی که اگه قانون کپی رایت نداریم لااقل وجدان کاری داشته باشیم و به هنر و زحمت دوستامون احترام بذاریم



امکانات وب

کد شمارش معکوس سال نو